U bent hier

Raf & Dirk

Met Raf op stap via verbazende wegen en unieke locaties
Met Dirk, op tocht met een gepassioneerde verhalen verteller

 

Raf Vandenbussche

 

Geboren aan de zee, steeds hunkerend om verder te gaan dan de verwachte horizon , start Raf zijn kennisdrang om te voelen en weten wat mensen beweegt, dit resulteert in  een master psychologie. Zijn eerste werkterrein is als pionier in de culturele sector. Van daaruit ontwikkelt hij een sterk traject als "organisator" en stilaan ook als "visie gedreven" HR man. Dit brengt hem bij de media (De Persgroep), de academische wereld (VUB) en de zorgsector (UZ Brussel) in de functie van HR directeur. Een "Régisseur Passionné", gekenmerkt door creativiteit, vernieuwing, diepgang en openheid . De wegen van Raf en Dirk lopen daarbij soms parallel, kruisen vele malen, maar ze versterken vooral elkaar vanuit eenzelfde grote gedrevenheid. Het moet niet goed zijn, maar excellent. De passie en kennis om mensen te boeien vloeit nu samen in hun uniek project en passie rond Parijs.

 

Dirk Velghe

 

Geboren in de ochtendnevel van de Vlaamse Ardennen zoog Dirk zijn longen vol voor een kronkelend levenspad. Dat zijn ook de boeiendste. Engagement is er een belangrijk deel van. Na zijn studies gaat hij aan de slag in de culturele sector. Dirk en Raf ontmoeten elkaar daar een eerste keer. Maar Dirk’s ondernemersdrang hunkert naar meer. Bij De Persgroep bouwt hij van op de vloer aan vele opgemerkte successen. Met Vacature zet hij de toenmalige rekruteringscommunicatie op haar kop. Wat later staat hij met al zijn gedrevenheid in voor een schitterende remake van het bedrijf achter De Tijd en L’Echo. Vandaag is Dirk voorzitter van de Raad van Bestuur van Mediafin en lid van het Executive Committee van De Persgroep. Maar intussen is hij in de luwte al 20 jaar op stap in Parijs met vrienden, collega's, business partners... Als "Raconteur Passionné" neemt hij zijn toehoorders mee op sleeptouw, ‘diep’ in Parijs.

 

 

 

Raf en Dirk gaan nu voor de derde keer samen, de beste keer. Parijs wordt nu hun en uw gedeelde passie. Raf en Dirk werkten samen in het Frans Masereelfonds, bij De Persgroep en zijn reeds 21 jaar actieve blindproevers bij het kleine, maar fijne Les Grains Nobles uit Gent. Raf en Dirk